top of page
csm_Palme_01_4413954ed5.png
csm_Palme_03_4eb69f498e.png
SEBO_Jungle_Landingpage_Bild_01.png

SEBO AIRBELT E1 JUNGLE

Aan de tijd van compromissen komt uiteindelijk een einde. Op een gegeven moment wil je niet meer zomaar een stofzuiger, maar een hele goede. Een die heel krachtig zuigt - en er tegelijkertijd heel goed uitziet. Met de SEBO AIRBELT E1 JUNGLE komt de expertise van professionele objectreiniging bij u thuis. Geschilderd in trendy nachtgroen, zet het een sfeervol kleuraccent in elk interieur. Maar bovenal is hij echt krachtig: zijn krachtige motor is altijd klaar voor onmiddellijk gebruik en levert altijd het volledige vermogen. De hoogwaardige en bijzonder fijne drievoudige filtratie laat ook mensen met een allergie opgelucht ademhalen.

• Verf met hoge weerstand


• Bescherming tegen botsingen met de Airbelt


• krachtige motor


• Drievoudige filtratie


• SEBO combinatie mondstuk

SEBO_Jungle_Landingpage_Bild_02.jpg
SEBO_Jungle_Landingpage_Bild_03.jpg

GEPATENTEERDE AIRBELT

VOOR IMPACTBESCHERMING

Allround bruikbaar en absoluut uniek! 

 

De gepatenteerde Airbelt beschermt uw meubels tegen krassen en slijtage. Tegelijkertijd ontsnapt de afgevoerde lucht heel zachtjes, zonder dat u zelfs maar een briesje voelt. En omdat de Airbelt gemaakt is van 100 procent gerecycled materiaal, wordt ook het milieu beschermd.

SEBO_Jungle_Landingpage_Bild_04.jpg

BOOST FUNCTIE

Altijd vol vermogen!

 

Met 890 watt vermogen haalt de SEBO AIRBELT E1 JUNGLE het maximale uit de Ecodesign-richtlijn. Bij hardnekkig vuil activeer je eenvoudig de boost-functie met 1200 watt voor drie minuten per keer. Omdat de SEBO AIRBELT E1 JUNGLE van stroom wordt voorzien via een kabel, is hij altijd klaar om te starten met 100 procent prestatie. Je hoeft niet te wachten tot de batterij is opgeladen en te stofzuigen wanneer je wilt en zo lang als je wilt.

SEBO_Jungle_Landingpage_Bild_05.png

BEPROEFTE FILTERKWALITEIT VAN SEBO

Maximaal schone afvoerlucht!

 

De drie filtertrappen houden 99,97 procent van het stof vast, zelfs fijnstof met een deeltjesgrootte van minder dan 0,01 millimeter. Zo zorgt de SEBO AIRBELT E1 JUNGLE voor de zuiverste lucht - de ideale keuze bij allergieën en astma.

Fase 1

De filterzak met een inhoud van 3,5 liter bestaat uit drie lagen electret-microfiltermateriaal. Stof, vuil en andere deeltjes zijn statisch aan het filterdoek gebonden - ontsnappen is niet mogelijk!

 

Fase 2

Het motorbeschermingsfilter beschermt de motor tegen beschadiging. Als scherpe, spitse voorwerpen worden aangezogen en in de filterzak dringen: geen probleem!

Fase 3

Het afvoerluchtfilter volgens ziekenhuisnormen vormt de laatste filtertrap - en zorgt voor een bijzonder fijn gereinigde afvoerlucht.

SEBO_Jungle_Landingpage_Bild_06.png

SEBO COMBI

Eén mondstuk voor alle situaties!

 

De SEBO combi is perfect voor alle soorten vloerbedekkingen. Tapijt of harde vloer: gewoon de voetslider verwisselen en de SEBO combi selecteert het juiste programma.

 

Met verwisselbare draadopnemers zuigt u niet alleen stof op: u kunt ook probleemloos draadjes, pluisjes en haren opzuigen - en deze maken de helft van het huisstof uit.

SEBO_Airbelt_E1_Jungle_back_low.png

Driedelige accessoires.
Altijd bij de hand.

Voor speciale reinigingstaken zijn de spleetzuigmond en de bekledingszuigmond ruimtebesparend in de SEBO AIRBELT E1 geïntegreerd. De extra en superpraktische meubelborstel daarentegen wordt met een clip aan de telescoopbuis bevestigd. De sproeiers zijn op elk moment klaar voor gebruik en kunnen eenvoudig met één hand worden verwijderd.

bottom of page