Reinig regelmatig de filters


We weten allemaal hoe snel de tijd kan gaan en voordat je het weet zijn er 6 weken verstreken sinds je het filter in je stofzuiger voor het laatst hebt schoongemaakt.


Waarom zou je niet een specifieke dag of datum in de maand instellen om het filter te reinigen? Haal hem uit je stofzuiger en tik hem tegen je prullenbak om overtollig vuil te verwijderen.


SEBO heeft rekening gehouden met het feit dat het gemakkelijk moet zijn om filters eenvoudig, snel en effectief stof- en vuilvrij te maken.


Onderhoud de borstel


Als je plotseling merkt dat je stofzuiger niet meer oppakt zoals vroeger, kan dat komen doordat de borstelstang vast komt te zitten met haar en touw. Schakel eenvoudig je stofzuiger uit en verwijder de batterij. Draai hem ondersteboven en knip de blokkades door met een schaar of stanleymes. Je bent binnen enkele seconden weer aan de slag...Vervang de stofzuigerzak


Wanneer je merkt dat de stofzuiger minder functioneert betekend dat vaak dat de stofzuigerzak vol zit. Je moet ervoor zorgen dat je hem helpt om op het optimale prestatieniveau te werken. Dat betekent dat ke de zak weggooit wanneer deze vol is en deze vervangt door een nieuwe. Als u dit niet doet, kunnen de zuigprestaties van uw stofzuiger sterk afnemen.
Dit zijn slechts een paar manieren om uw schoonmaakroutine gemakkelijker te maken.


Zorg ervoor dat u goed voor uw stofzuiger zorgt en hij zal het zware werk voor u doen...De SEBO FELIX biedt professionele prestaties voor thuis in een lichtgewicht, veelzijdige en gemakkelijk te manoeuvreren machine.

Innovatie.

De SEBO FELIX is ontworpen om geschikt te zijn voor alle vloertypes; De elektrische borstel kan worden in- of uitgeschakeld en de SEBO COMBI-kop of optionele hulpstukken zoals de SEBO-parketborstel kunnen worden gemonteerd voor optimale reinigingsprestaties op elke vloer. Dankzij de draaibare nek kun je gemakkelijk om obstakels heen sturen. De hoogte van het handvat kan worden aangepast voor comfort en is ideaal voor opslag, terwijl u met het variabele vermogen het optimale zuigniveau kunt kiezen. De powerhead kan met een druk op de knop worden verwijderd voor autoreiniging of voor trappen en de borstelrol kan worden uitgeschakeld voor delicate vloeren. Andere praktische kenmerken zijn het verwijderen van de borstelrol in cassettestijl en een L-vormige kop die onder radiatoren kan reiken.

Prestatie.

De krachtige motoren en het efficiënte ontwerp van de luchtstroom zorgen samen voor uitstekende reinigingsresultaten - daarom komt SEBO regelmatig als beste uit de bus in onafhankelijke tests.


Kwaliteit.

Gemaakt in Duitsland, SEBO-stofzuigers zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Elke SEBO-stofzuiger wordt volledig getest voordat deze de fabriek verlaat, zodat u erop kunt vertrouwen dat u met de aankoop van een SEBO de beste koopt.

De SEBO FELIX is ontworpen voor alle vloertypes; de elektrische borstel kan worden in- of uitgeschakeld en de SEBO COMBI of optionele SEBO Parketborstel kan worden gemonteerd voor optimale reinigingsprestaties op elke vloer. De SEBO FELIX beschikt over het S-Klasse filtratiesysteem, actieve kool geurfiltratie en een trap- en bekleding turboborstel.


Intelligent design komt tot uiting in elk aspect van de SEBO AIRBELT K2 HEPA. Met een 890W motor en de veelzijdige en duurzame SEBO Combi reinigingskop is de Airbelt K serie geschikt voor iedere vloer. De comfortabele handgreep voor eenvoudige bediening, het zachte luchtband-bumpersysteem om meubels te beschermen, samen met vele andere details, creëren een stofzuiger die met u en uw huis werkt. Anti-allergie ontwerp met goedkeuring van de British Allergy Foundation.

• 1e filtratiefase: De Ultra-Bag™ filterzak


De eerste filtratie vindt plaats door de 3-laags Ultra-Bag™ filterzak van hoogwaardig elektret-materiaal met een inhoud van 3 liter. Daarbij wordt rekening gehouden met het feit dat microvezels stofdeeltjes aantrekken en vasthouden. Dit maakt een relatief open structuur mogelijk die de luchtstroom bevorderd. Een veel fijnere filtratie met continue uitstekende zuigkracht is het resultaat.


• 2e filtratiefase: Het microfilter / filter van ziekenhuiskwaliteit (HEPA)


Het microfilter K van elektret-materiaal beschermt de motor en zorgt voor een lange levensduur. Alle AIRBELT K-modellen kunnen worden gebruikt met het filter van ziekenhuiskwaliteit (HEPA).

Hierdoor krijgt u de hoogwaardige S-Klasse filtratie van SEBO.


• 3e filtratiefase: Het microhygiënefilter K

Het microhygiënefilter K, ook van Electret materiaal, steunt de hoogwaardige filtratie van SEBO en houdt zelfs de kleinste deeltjes vast.


Het gepatenteerde SEBO Airbelt-systeem is fantastische technologie en overal toepasbaar.