top of page
SEBO_AUTOMATIC_X_Bürstenwechsel.jpg

Huishoudelijk gebruik

SEBO_AIRBELT_E1_BASALT_92628SE.jpg

De SEBO Airbelt E brengt nieuwe impuls aan het stofzuigen. Sterke zuigkracht, slank design, hoge energie-efficiëntie en een laag geluidsniveau maken de SEBO Airbelt E een prettige metgezel in het dagelijks leven. De Airbelt is gemaakt van een zeer licht maar ook uiterst slagvast materiaal.

Felix square.jpg

De borstel stofzuiger SEBO FELIX is uitgerust met een unieke flexibele draai/kantelgewricht en een geïntegreerde slang. Het is een rechtopstaande stofzuiger die voldoet aan de nieuwste technische normen in het tapijt reinigen.

SEBO AIRBELT K1 RED_92663SE.jpg

De "K" serie van SEBO bestaat uit een drietal compacte, lichtgewicht stofzuigers van innovatief ontwerp en is geschikt voor dagelijks gebruik op alle ondergronden.

 

Dankzij de unieke schuimrubberenband voorkomt u beschadigingen aan wanden en meubels.

SEBO_AUTOMATIC_X7_PLUS_rot_91509SF_schraeg.jpg

Voor de meest grondige en zachte reiniging van verschillende vloerbedekking in huis hebben we de SEBO X serie ontwikkeld. Aan de borstelstofzuigers uit deze serie ontsnapt, zelfs bij de overgang van tapijt naar harde vloeren geen greintje stof of dierlijk haar.

SEBO_AIRBELT_D4_KOMFORT_90930SE.jpg

Sebo stofzuigers zijn gefabriceerd voor mensen die de hoogste eisen stellen aan stofzuigers op het gebied van zuigkracht, filtering, bedieningsgemak en duurzaamheid. Naast de vele extra's zoals een bereik van 15,5 m en een stofzak van 6 liter heeft de D serie een S-klasse filtratie.

bottom of page