top of page

SEBO STOFZUIGERS. VOORZIEN VAN DE BESTE FILTERKWALITEIT
Voor zuivere lucht en schone ruimtes.

SEBO_Germany_Logo_white.png
3 staps filtratie  1.jpg

Het SEBO-filtersysteem voldoet aan de strengste eisen van astma- en allergiepatiënten, omdat de fijne stofdeeltjes niet opnieuw worden uitgeblazen, maar in het gesloten systeem van de SEBO blijven.

 

De SEBO is standaard uitgerust met een 2- of 3-staps filtersysteem en heeft bewezen uitstekende filterresultaten te behalen. Het vervangen van de filterzak is ook erg hygiënisch. De SEBO-filters zijn ontworpen voor een optimale werking en een lange levensduur en zijn daardoor ook voordelig in gebruik.

Stap 1

 

filterzak – geteste filterkwaliteit.
Drie filtertrappen reinigen de lucht voordat deze weer wordt uitgeblazen. De meerlaagse filterzak FELIX vormt de eerste fase van het zeer gevoelige microfiltersysteem. Hij wordt van bovenaf gevuld, zodat het vuil tijdens het stofzuigen neerslaat en niet verder ronddwarrelt. De zuigkracht houdt aan zolang er ruimte is voor de filterzak. En hij heeft veel ruimte: 3,5 liter. De ingebouwde hygiënehoes voorkomt stof bij het verwijderen van de filterzak. Ook het motorbeschermingsfilter en het luchtafvoerfilter kunt u net zo gemakkelijk verwisselen.

Felix_Filtertuete.jpg
csm_sebo_airbelt_k1_weiß_filter_big_01_fec9647ead.jpg

Stap 2

Motorbeschermingsfilter.
De tweede stap is het motorbeschermingsfilter, dat zich onder de filterzak bevindt. Het vangt de resterende stofdeeltjes op.

Stap 3

Bij de modellen Dart en Felix wordt als derde stap het afvoerluchtfilter van elektreetmateriaal gebruikt. In tegenstelling tot conventionele filtratiesystemen vindt de filtratie van de SEBO niet plaats door een fysieke barrière, maar volgens het principe van elektrostatica. Individueel geladen microvezels trekken de tegengesteld geladen stofdeeltjes aan. Het resultaat is een veel fijnere filtratie. Het grote, dichte oppervlak van 1648 cm2 houdt zelfs de kleinste deeltjes tegen en laat de schone lucht in fijne doses weer ontsnappen.

DART_Abluftfilterwechsel.jpg
bottom of page