top of page

DE SEBO Automatic XP maakt het grondig stofzuigen van tapijt een fluitje van een cent!


Harde of zachte vloeren; de SEBO AUTOMATIC XP is de intelligente allrounder voor iedere vloer. De borstel past zich automatisch aan elk oppervlak aan. Door de lage handbelasting werk je langdurig zorgeloos. In moeilijk bereikbare hoeken is de praktische handzuigbuis met telescopische slang een uitkomst.
01 Automatische hoogteverstelling

De sensorgestuurde hoogteverstelling meet de weerstand van de roterende borstel. Hierdoor staat de borstel automatisch op de juiste hoogte.


02 Hoogwaardige filtratie

De SEBO AUTOMATIC XP heeft een driestaps filtersysteem, bestaande uit de filterzak, het micro-hygiënefilter en het luchtafvoerfilter in het uitlaatgebied. De praktische filteruitrusting garandeert een lange levensduur en bereikt topwaarden.


03 Vlak ontwerp

De SEBO AUTOMATIC XP behaalt ook zijn volledige kracht wanneer hij vlak gebruikt wordt. Zo is stofzuigen onder tafels, bedden en kasten geen enkel probleem.


04 Borstelwissel zonder gereedschap

De ronde borstel kan met een druk op de knop in een handomdraai en zonder gereedschap worden verwijderd om opgerolde haren en draden te verwijderen. Een versleten ronde borstel is net zo eenvoudig te vervangen.


05 Praktische handzuigbuis

Dankzij de geïntegreerde handzuigbuis met uitschuifbare telescoopslang heb je een bereik van 2,60 meter. De geïntegreerde accessoires (meubel- en kierenzuigmond)

kunnen op elk moment gemakkelijk aan de handzuigbuis of direct aan de slang worden bevestigd worden.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page