top of page

Duurzaam is geen loze kreet bij SEBO

Duurzaam is verweven in de hele organisatie wereldwijd.


Hoogstaande SEBO Kwaliteit

SEBO-stofzuigers worden in Duitsland gemaakt met gebruik van lokaal geproduceerde materialen en componenten.

SEBO-stofzuigers zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn zo vervaardigd dat ze minder afval veroorzaken en minder hulpbronnen verbruiken. Zo wordt plastic gerecycled tot nieuwe onderdelen.

In tegenstelling tot andere fabrikanten die producten 'batch testen' of willekeurig producten testen die van de lijn komen, test SEBO elke stofzuiger om ervoor te zorgen dat elke klant de machine van de beste kwaliteit krijgt.


Duurzame fabriek

Het warmtekrachtkoppelingssysteem produceert de elektriciteit voor de machines van de fabriek, waardoor de fabriek volledig zelfvoorzienend is met betrekking tot elektriciteit.

De warme lucht en het water die door de generatoren van het systeem worden gecreëerd, worden vervolgens gebruikt om de fabriek en het magazijn te verwarmen.

Regenwater wordt van het dak opgevangen, gefilterd en opgeslagen voor gebruik in de productie en in de fabriekstoiletten, waardoor onnodig gebruik van gezuiverd drinkwater wordt bespaard.

De fabriek en kantoren zijn ontworpen om zoveel mogelijk natuurlijk licht te gebruiken, waarbij het energieverbruik van kunstlicht wordt vermeden.

Werktijden zijn gepland om gebruik te maken van daglicht; dit verbetert ook de werkomgeving voor medewerkers.


Efficiënt transport

Het product wordt verpakt in de kleinst mogelijke dozen, zodat er zoveel mogelijk machines op een pallet passen.

De meeste SEBO-verpakkingen zijn gemaakt van ongebleekt gerecycled karton, terwijl oud papier uit de kantoren wordt versnipperd en hergebruikt voor verpakking.

Zorgvuldig geplande leveringen zorgen ervoor dat bestelwagens zuinig rijden en tot de capaciteit worden gevuld.11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page