top of page

Schone lucht met SEBO Stofzuigers!

Een stofzuiger van goede kwaliteit reinigt natuurlijk de vloer, maar een goede stofzuiger zal ook de kwaliteit van het leefklimaat verbeteren.


De cijfers tonen aan dat steeds meer mensen lijden aan allergische reacties. Investeer dan best in een stofzuiger met anti-allergie design.


SEBO-stofzuigers hebben een 3-staps filtersysteem bestaande uit:


1. Een meerlaagse filterzak

2. Een micro-hygiënefilter

3. Een uitlaatfilter


Door het toepassen van deze combinatie bereiken SEBO Stofzuigers uitstekende filterresultaten.


SEBO K-, SEBO X- en SEBO Felix-machines dragen het keurmerk van de British Allergy Foundation, wat aantoont dat SEBO de perfecte keuze is voor mensen die aan allergieën lijden.


S-klasse filtratie


Alleen hoogwaardig filtermateriaal wordt gebruikt in combinatie met een uitstekend afgesloten stofzuigerhuis om aan de eisen van SEBO S-klasse filtratie te voldoen.


Om aan de S-Klasse-norm te voldoen, moet het filtersysteem minimaal 99,97% deeltjes van 0,3 micron verwijderen. Het SEBO S-Klasse-systeem verwijdert 100% van de deeltjes van 1 micron. Uitwerpselen van huisstofmijten zijn 10 micron.Verzegelde vacuümzakken - anti-allergie


Afsluitbare stofzuigerzakken zorgen ervoor dat de fijne stofdeeltjes in het gesloten stofzuigersysteem blijven. SEBO huisstofzuigers hebben S-klasse filtratie met anti-allergie ontwerp.


Elke SEBO-zak heeft een handig hygiënedeksel om de zak af te sluiten nadat deze vol is - er komen geen stof of allergenen (zoals schimmelsporen of huidschilfers van huisdieren) in de omgevingslucht terecht.Elektrostatisch filtermateriaal

Anders dan de gebruikelijke filtratiesystemen vindt de SEBO-filtratie plaats volgens het principe van elektrostatica.


Verschillende geladen microvezels blokkeren de tegengesteld geladen deeltjes. Dit zorgt voor een relatief open structuur die de luchtstroom bevordert en tegelijkertijd de kans op verstopping verkleint. Het resultaat is een veel soepelere en langdurige filtratie.


Als u meer informatie wilt over welke stofzuiger het beste bij uw situatie past kunt u ons altijd bereiken via onze contactgegevens.


77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page