top of page

SEBO Airbelt D4 Premium

De SEBO AIRBELT D4 is een ware allrounder. Vooral het extra comfort die de D4 Premium biedt overtuigt. Met zijn hoge vermogen, het grote filterzakvolume, de sterke prestaties en de driedelige accessoires is het een ware topper op het gebied van harde en zachte vloeren.


De grijszwarte SEBO AIRBELT D4 PREMIUM is uitgerust met de elektrische powerhead SEBO ET en de hoogwaardige SEBO KOMBI. Met deze alleskunner kunnen tapijt en harde vloeren eenvoudig worden gereinigd.


De filterzak van 6,0 l neemt veel meer stof op. De geoptimaliseerde luchtstroom en de taps toelopende slang zorgen voor meer zuigkracht. De variabele zuigkrachtregeling op de ergonomische handgreep zorgt voor meer comfort.


Met zijn actieradius van 15,5 meter bereik je met de SEBO AIRBELT D4 grote oppervlakken zonder constant op zoek te zijn naar stopcontacten. De kabel is 12 m lang en is simpel opgerold met een druk op de knop.


De vier rondom verrijdbare wielen zijn gemonteerd op stalen assen. Zo lijkt het alsof de SEBO AIRBELT D4 over de vloer zweeft. De rubberen wielen zijn duurzaam gefabriceerd, ze lopen stil en beschermen de vloer.


Voor ergonomisch werken kan de SEBO Airbelt D4 Premium snel en simpel rechtop worden neergezet. Bovendien is de SEBO AIRBELT D4 zeer comfortabel te dragen en te vervoeren.75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page