top of page

SEBO AIRBELT K2 HEPA


Intelligent design komt tot uiting in elk aspect van de SEBO AIRBELT K2 HEPA. Met een 890W motor en de veelzijdige en duurzame SEBO Combi reinigingskop is de Airbelt K serie geschikt voor iedere vloer. De comfortabele handgreep voor eenvoudige bediening, het zachte luchtband-bumpersysteem om meubels te beschermen, samen met vele andere details, creëren een stofzuiger die met u en uw huis werkt. Anti-allergie ontwerp met goedkeuring van de British Allergy Foundation.

• 1e filtratiefase: De Ultra-Bag™ filterzak


De eerste filtratie vindt plaats door de 3-laags Ultra-Bag™ filterzak van hoogwaardig elektret-materiaal met een inhoud van 3 liter. Daarbij wordt rekening gehouden met het feit dat microvezels stofdeeltjes aantrekken en vasthouden. Dit maakt een relatief open structuur mogelijk die de luchtstroom bevorderd. Een veel fijnere filtratie met continue uitstekende zuigkracht is het resultaat.


• 2e filtratiefase: Het microfilter / filter van ziekenhuiskwaliteit (HEPA)


Het microfilter K van elektret-materiaal beschermt de motor en zorgt voor een lange levensduur. Alle AIRBELT K-modellen kunnen worden gebruikt met het filter van ziekenhuiskwaliteit (HEPA).

Hierdoor krijgt u de hoogwaardige S-Klasse filtratie van SEBO.


• 3e filtratiefase: Het microhygiënefilter K

Het microhygiënefilter K, ook van Electret materiaal, steunt de hoogwaardige filtratie van SEBO en houdt zelfs de kleinste deeltjes vast.


Het gepatenteerde SEBO Airbelt-systeem is fantastische technologie en overal toepasbaar.

201 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page