top of page

SEBO EVOLUTIONDe SEBO EVOLUTION is een rechtopstaande elektronisch aangedreven borstelstofzuiger waarbij de nadruk ligt op betrouwbaarheid, duurzaamheid, gebruiks- en servicevriendelijkheid. De SEBO EVOLUTION is verkrijgbaar in drie werkbreedtes en is de nieuwe norm voor de professionele sector.


SEBO Evolution 320

SEBO Evolution 370

SEBO Evolution 470

Innovatieve functies ontlasten de gebruiker het werk en verlagen de kosten voor periodiek vloeronderhoud.


De lage handbelasting van deze borstelstofzuiger zorgt ook bij langdurig gebruik voor probleemloos werken. De 2 accessoires (meubel- en kierenmondstuk ) zijn direct geïntegreerd, en dus altijd bij de hand. Doordachte, gedetailleerde oplossingen zoals het tegen overbelasting beveiligde gewricht, de snelle toegang tot alle zuigkanalen en de ergonomisch geplaatste handgrepen, kenmerken de SEBO EVOLUTION Serie.


De SEBO EVOLUTION Serie staat voor een lange levensduur, uitgerust met praktische filterapparatuur. Het 3-stappen filtersysteem laat klanten met allergieën en astma gemakkelijker ademen. De bijzonder grote filters zijn op de goede werking en lange levensduur ontworpen en daarmee zeer #duurzaam.

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page