top of page

SEBO Nederland gaat verhuizen!Vanaf 3 januari 2022 zijn wij te vinden op onze nieuwe locatie op het bedrijventerrein BTA12 in #Ede.


Waarom we verhuizen?


Naast het feit dat we straks meer ruimte hebben en beter bereikbaar zijn is de nieuwe locatie een mooie stap is naar de toekomst ✔


Laten we dit even toelichten….


🏢 Ons nieuwe kantoor stelt ons in staat om te groeien als bedrijf. Zo is er straks een veel groter magazijn waar wij onze fantastische stofzuigers en onderdelen kunnen opslaan en versturen.


Ook krijgt SEBO een schitterende showroom, waar u de kwaliteit van onze stofzuigers op de proef kunt stellen onder het genot van een kop goede koffie.


Samen met de verhuizing, groeit ook het SEBO-team. Naast het bekende gezicht Ben Tijssen zullen ook Cees van Gelder Salesmanager projecten (foto links) en Michael Dorst Medewerker Binnendienst (foto rechts) het team gaan versterken. Binnenkort zullen zij zich voorstellen via social media en natuurlijk krijgt u ze te spreken!


Het nieuwe kantoor maakt het mogelijk om meer collega’s te verwelkomen en op een efficiënte wijze zorgen voor uitstekende dienstverlening.


Wat verandert er voor u?


Voor u veranderd er bijna niets. Telefonisch zijn wij nog steeds te bereiken op 085-0646443 ☎


Wanneer u een (retour)zending richt aan SEBO zal u vanaf ontvangstdatum 3 januari 2022 het nieuwe adres moeten gebruiken.


Wij zijn per 3 januari 2022 te bereiken op het volgende adres:

SEBO Nederland BV

Boylestraat 46

6718 XM Ede


Als u naar aanleiding van dit bericht vragen heeft of eens langs wilt komen voor een kopje koffie horen wij dat graag.


We wensen u alvast fijne feestdagen en een gezond en mooi 2022 toe 🌟

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários

Não foi possível carregar comentários
Parece que houve um problema técnico. Tente reconectar ou atualizar a página.
bottom of page