top of page

Stofzuigers met snoer versus draadloze stofzuigers

Ontdek hoe draadloze stofzuigers zich meten met traditionele stofzuigers. We leggen de voor- en nadelen van snoerloos schoonmaken uit.


Draadloze steelstofzuigers zijn praktisch. Maar is een draadloze stofzuiger geschikt voor iedere situatie? Het slanke, draagbare ontwerp van draadloze stofzuigers maakt ze licht en handig voor gebruik in huis, maar door hun geringe stofcapaciteit en de beperkte levensduur van de batterij zijn ze niet geschikt voor iedere situatie.


Voordelen van draadloze stofzuigers

• Lichter dan standaard stofzuigers

• Niet beperkt door de lengte van het snoer of de nabijheid van stopcontacten


Nadelen van draadloze stofzuigers

• Beperkt door de levensduur van de batterij

• Stof capaciteit is kleiner

• Vaker onderhoud nodig

• Voor opslag is een muurbevestiging/toegankelijk stopcontact nodig zijn om op te laden


Opvang van stof

Je bespaart misschien tijd bij het schoonmaken met een draadloze stofzuiger, maar je bent waarschijnlijk meer tijd kwijt aan het legen en schoonmaken van de filters. Als je dat niet doet, zal je stofzuiger minder effectief zijn in het opzuigen van vuil omdat het verstopt raakt. Als je een allergie hebt, is dit ook niet ideaal, omdat je regelmatiger contact komt met het stof. Wat SEBO onderscheid is dat alle SEBO stofzuigers voorzien zijn van een anti-allergiesysteem. SEBO was de eerste stofzuiger die werd goedgekeurd door de British Allergy Foundation vanwege het algehele anti-allergiesysteem.


Prestaties

Het belangrijkste van een stofzuiger is hoe goed hij reinigt, en dit is waar sommige draadloze stofzuigers je echt in de steek zullen laten. De belangrijkste probleemgebieden zijn het reinigen van tapijten en het vasthouden van allergenen. SEBO Stofzuigers met snoer hebben een uitstekende reputatie op het gebied van kracht en zijn daarmee betrouwbaar.Samengevat

Is een draadloze stofzuiger iets voor jou?


• Goed voor kleine oppervlakken met minder tapijt

• Meestal duurder

• Draadloze stofzuigers zijn onmiskenbaar licht en handig, maar slechts enkele zijn echt effectief in het opzuigen van stof en vuil in uw huis.


De technologie laat het nog niet toe om topkwaliteit stofzuigers te fabriceren. Bij SEBO staan prestaties voorop en daarmee adviseren wij om in vrijwel iedere situatie een stofzuiger met snoer te gebruiken.
34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page