top of page

Stofzuigtips voor elk huis

Reinig regelmatig de filters


We weten allemaal hoe snel de tijd kan gaan en voordat je het weet zijn er 6 weken verstreken sinds je het filter in je stofzuiger voor het laatst hebt schoongemaakt.


Waarom zou je niet een specifieke dag of datum in de maand instellen om het filter te reinigen? Haal hem uit je stofzuiger en tik hem tegen je prullenbak om overtollig vuil te verwijderen.


SEBO heeft rekening gehouden met het feit dat het gemakkelijk moet zijn om filters eenvoudig, snel en effectief stof- en vuilvrij te maken.


Onderhoud de borstel


Als je plotseling merkt dat je stofzuiger niet meer oppakt zoals vroeger, kan dat komen doordat de borstelstang vast komt te zitten met haar en touw. Schakel eenvoudig je stofzuiger uit en verwijder de batterij. Draai hem ondersteboven en knip de blokkades door met een schaar of stanleymes. Je bent binnen enkele seconden weer aan de slag...Vervang de stofzuigerzak


Wanneer je merkt dat de stofzuiger minder functioneert betekend dat vaak dat de stofzuigerzak vol zit. Je moet ervoor zorgen dat je hem helpt om op het optimale prestatieniveau te werken. Dat betekent dat ke de zak weggooit wanneer deze vol is en deze vervangt door een nieuwe. Als u dit niet doet, kunnen de zuigprestaties van uw stofzuiger sterk afnemen.
Dit zijn slechts een paar manieren om uw schoonmaakroutine gemakkelijker te maken.


Zorg ervoor dat u goed voor uw stofzuiger zorgt en hij zal het zware werk voor u doen...


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page